IT-FORUM 2019

IT-FORUM 2019
FÖRANMÄL DIG HÄR

Årets IT-händelse - konsten att översätta digitala
trender till en hållbar och konkurrenskraftig industri

 

IT-Forum 2019

Är du intresserad av digitala verktyg, kompetensförsörjning och digital säkerhet?
Då ska du boka in den 23 oktober i kalendern redan nu. Då är det nämligen dags för IT-Forum 2019. Här samlas industri, IT-företag, forskare, studenter och offentlig sektor för inspiration och kunskap, för att träffas och göra affärer.

Alla föredrag sker på stora scenen i år. Här har vi samlat riktigt vassa talare som kan konsten att översätta digitala trender, buzzwords och svårgripbara fakta till aha-upplevelser och bringa klarhet i den digitala säkerhetsdjungeln. Parallellt pågår massor av spännande saker i bland annat den helt nya interaktionsmiljön där du får testa nya digitala verktyg på riktigt.

 
Så här kan du lägga upp dagen

Som deltagare väljer du om du vill ha en lyssnande roll eller en mer aktiv. Du anmäler dig till dagen, men kan delta hur mycket eller hur lite du vill. Vi behöver dock veta om vi ska planera lunch till dig. Det anger du i anmälan.


När? 23 oktober 2019
Var? Sandbacka Science Park i Sandviken, ingång Spångvägen 10
Vad kostar det? Gratis inträde. Lunch och fika ingår

 

Särskilda behov?

Har du särskilda behov vad gäller kost, tillgänglighet eller något annat som kan vara bra för oss att veta? Hör av dig till oss på info@findit-solutions.se.


Varmt välkommen!VILL DU OCH DIN VERKSAMHET MEDVERKA?

Genom IT-Forum har du och din verksamhet möjlighet att dela med er av er kompetens och er kunskap på tre olika sätt.  Ta chansen att sprida era erfarenheter av digitala tekniker, kompetensförsörjning eller digital säkerhet via ett inspirerande föredrag med företagscase, eller en workshop där vi kombinerar teori och praktik eller varför inte bli interaktiva i IT-Forums prova på-del?


KONTAKT

Jenny Korhonen
Kommunikations- och eventansvarig 
jenny.korhonen@findit-solutions.se

FINANSIÄRER