Vill du jobba med oss?


Nu söker vi en affärsutvecklare!
 

Vill du jobba i en utvecklande och spännande miljö och stötta företag som vill digitalisera sin verksamhet? FindIT är ett kluster med fokus på industriell digitalisering. Med basen i Gävleborg och Dalarna jobbar vi för att stärka innovations- och konkurrenskraften hos små och medelstora industri eller industrinära tjänsteföretag genom att stödja framväxten av nya företag, produkter och metoder.

Nu söker vi en driven affärsutvecklare för flera viktiga projekt. Flera av projekten har som mål att kompetensutveckla SME-företag digitalt. Du bygger själv upp potentiella deltagare för projekten via uppsökande verksamhet. I möten där du skapar legitimitet och förtroende genom att presentera företagets utvecklingsmöjligheter genom aktivt deltagande i de stödfinansierade projekten. I din roll som ansvarig för projekten blir du koordinator och administrerar/ordnar workshops, coachar och samverkar med närliggande kluster/akademier. Målet är att skapa mer konkurrenskraftiga SME-företag.

FindIT driver även flera olika nätverk. Vi vill att du aktivt deltar i arbetet med skapa och driva dessa nätverk bland annat ett brett SME-företagsnätverk där man utifrån företagens behov skapar aktiviteter och projekt. Exempel på aktiviteter för nätverken kan vara företagsbesök, best practise/kompetensöverföring, initierar utbildningsbehov, initierar projekt och att vara remissinsats för FindIT i olika frågor. 

Du kommer att ingå i ett team av olika kompetenser som processledare, projektledare och kommunikatör. Du rapporterar till ansvarig processledare för FindIT och din arbetsplats blir Sandbacka Park, Sandviken. Det ingår en hel del resande i tjänsten, främst inom Gävleborg/Dalarna.

Du har arbetat med affärsutveckling/innovationsledning och har projektledarerfarenhet inom IT, då mycket av vårt arbete handlar om digitalisering. Du har intresse och nyfikenhet av framtidens företagande i ett digitalt perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industriföretag, då det är vår huvudsakliga målgrupp. Du har relevant utbildning/yrkeserfarenhet för uppdraget exempelvis ingenjör eller systemvetare. Du har erfarenhet från och förståelse för industrins verksamhet och villkor. Som person är du nyfiken, drivande, kommunikativ, metodisk/strukturerad och en duktig nätverksbyggare. 

Du har körkort.

FindIT/projekt finansieras via anslag årsvis från olika organisationer. Ambitionen med projektet är att det ska förbli flerårigt.

Urval kan ske löpande, lämna din intresseanmälan omgående.
Sista ansökningsdag 13/8 2017.

Här hittar du annonsen och söker tjänsten >>

Rekryterare:
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Kontaktperson Torgny Balkefors, torgny@balkefors-ponsiluoma.se, 0733434769
Ylva Ponsiluoma, ylva@balkefors-ponsiluoma.se, 0733434026

Mer information kring tjänsten: 
Britta Haag, Processledare FindIT
026-24 17 57, 070-089 96 59
britta.haag@findit-solutions.com