VILL DU JOBBA MED OSS?

Nu söker vi en projektledare!
Vi söker dig som är en erfaren projektledare inom IT och är redo för nya utmaningar där du får bidra med din kompetens till mindre industriföretag som behöver digitalisera sin verksamhet.

FindIT är en stödfinansierad verksamhet med syfte att stödja små och medelstora företag i sitt digitala utvecklingsarbete för ökad konkurrenskraft och därmed tillväxt i regionen. I jobbet kommer du att jobba nära företagen och skapa förståelse för deras digitala utmaningar. Behoven identifieras och prioriteras fram för att sen omsättas i aktiviteter i FindITs projekt som du tar ett projektledaransvar för genom att planera, genomföra och följa upp.

FindIT driver även flera olika nätverk där du får bidra med din kompetens. Exempel på aktiviteter genom nätverken kan vara företagsbesök, erfarenhetsutbyte, kartläggning av utbildningsbehov och initierande av nya gemensamma projekt. Du administrerar och följer upp aktiviteter, ordnar workshops, coachar och samverkar med närliggande kluster och akademier. 

Du rapporterar till ansvarig processledare för FindIT och i din arbetsgrupp omges du av yrkesskickliga kollegor med kompletterande kompetens inom bland annat kommunikation och affärsutveckling.

Placeringen är Sandbacka Science Park i Sandviken men det är en fördel om du kan bemanna vårt kontor på Dalarna Science Park i Borlänge. Det ingår en del resande i tjänsten, främst inom Gävleborg/Dalarna. Uppdragets längd uppgår till minst två år med möjlighet till förlängning.

Din bakgrund
Du har relevant utbildning och yrkeserfarenhet för uppdraget gärna från både mindre och större organisationer och företag. Du är en flexibel generalist men har gärna projektledarerfarenhet inom IT men framförallt ett stort intresse och nyfikenhet inför framtidens företagande i ett digitalt perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet och förståelse för industri eller industrinära företag, då det är vår huvudsakliga målgrupp. Som person är du nyfiken, drivande, strukturerad och delar med dig av din kompetens på ett pedagogiskt sätt som får andra att växa.

Du får jobba med drivna, roliga, professionella och utvecklingsorienterade kollegor som tillsammans kommer att kunna skapa skillnad med målet att bidra till en mer hållbar tillväxt i regionen.

Kontakt för rekryteringen
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Ylva Ponsiluoma, ylva@balkefors-ponsiluoma.se, 073 - 343 40 26

Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Mer om tjänsten och ansökan här >