Nyhetsbrev januari


Ett nytt roligt IT-år inleds

God fortsättning på det nya året. Hos FindIT är det full fart från start och här kommer det första nyhetsbrevet för 2015.

Vi påminner om och hälsar dig välkommen till våra event nu i januari.
 

Hur vill du synas på VM i Falun?

Mellan den 18 februari och 1 mars 2015 finns världseliten inom längdskidor, backhoppning och nordisk kombination på plats i Falun. 21 världsmästare ska koras och hela världen håller andan. Skid-VM väntas locka en halv miljard tittare från hela världen. Det finns massor av möjligheter att synas under VM – allt från kundevent till företagsstafett och andra evenemang. Det ska vi förstås utnyttja! Vad En representant från VM-organisationen kommer och berättar om vilka möjligheter du har att marknadsföra ditt företag under årtiondets event.
När Fredagen den 16 januari 2015, klockan 09:00 – 10:00.
Var
Sandbacka Park, konferensrum Futurum.
Hur
Vi har plats för max. 100 personer. Anmäl dig snarast (senast 14 januari) genom att skicka ett mejl till info@findit-solutions.se.Vi bjuder på fika. Välkommen!     
 

 

Trygga och effektiva ledningssystem 

Vi vill också passa på att bjuda in till en nätverksträff på temat trygga och säkra ledningssystem. Vi har tre föredragshållare som belyser temat från olika vinklar:

  • Marit Wester från Konsultbolag1 pratar om trygga inköp och kvalitet 
  • Lotta Stenberg från Colubra Utveckling pratar om nyttan
  • Anneli Ericsson, InfoCaption, berättar om kunskapsdelning
När:    Tisdagen den 20 januari 2015, klockan 15-17
Var:    Sandbacka Park, Högbovägen 45
Hur:    Anmäl dig senast den 16 januari 2015 till info@findit-solutions.se


Vi bjuder på fika. Välkommen!    

Läs mer här.
 
 


Kort och gott
 

Bli mentor i vår första CodorDojo - kodstuga för barn och ungdomar


EU-kommisionen förutspår att det 2020 kommer att saknas 1 miljon programmerare i Europa och om det saknas så många redan om fem år hur många saknas det då när dagens sjuåringar har slutat gymnasiet? Vi måste redan idag börja väcka intresset för jobba med programmering hos våra barn och ungdomar. Det är en av anledningarna till att FindIT och Sandbacka Park Utveckling nu står i startgroparna för att köra igång regionens första CoderDojo- en kodstuga för barn.
 
Bli mentor och lär ut det du brinner för
Brinner du för IT? Vill du vara med och visa hur roligt det är att programmera? Eller vill du och ditt företag vara med och bidra till att det finns rätt kompetens inom IT i framtiden? Till konceptet CodorDojo behövs mentorer, som är de som driver träffarna, träffar barnen och lär ut det som det som de själva brinner för inom programmering. Just nu söker vi mentorer som kan vara med att starta och driva Sandvikens första CoderDojo. Mer information kommer att komma inom kort.

Anmäl redan nu ditt intresse eller hör av dig för mer information till:
Helen Karlsson, FindIT, helen.karlsson@findit-solutions.se eller 026-24 02 98.
 

FindIT i nya lokaler på Teknikdalen

Ni vet väl om att FindIT förutom sitt kontor på Sandbacka Park i Sandviken, har kontor på Teknikdalen i Borlänge. Inom kort flyttar vi från entréplan och en trappa upp till de nya lokalerna. Besök oss gärna på Teknikdalen, ring eller maila så bokar vi in en tid.

Hitta till FindIT på Teknikdalen i Borlänge
 

 

Gilla oss på facebook

Missa inte något som händer hos FindIT. Gilla oss på facebook.


Nästa nyhetsbrev kommer runt den 10 februari.