Qnet-träff: Hur bygger man högpresterande team?


Veronica Magnusson från Sandvik berättar om skillnaden mellan ett vinnande Ryder Cup-lag och
ett riktigt bra fotbollslag.

Ryder Cup är en riktigt prestigeladdad tillställning där man plockar ihop de allra vassaste spelarna från USA och Europa och låter lagen tävla mot varandra. När någon spelare lyckas, får laget poäng, så ju fler blixtrande stjärnor, desto större chans till vinst för laget. 

Jämför det med Islands fotbollslandslag. När de chockade hela fotbolls-världen under Fotbolls-EM 2016 var det inte individuella prestationerna som lyftes fram, utan det magnifika lagspelet. De allra flesta framgångsrika fotbollslag fungerar på det sättet.

Har du någonsin funderat över hur det fungerar på ditt arbete? Är det individerna eller laget som presterar? 
Veronica Magnusson arbetar som Global Talent Acquisition Manager på Sandvik. Hon funderar mycket över dessa frågor och framhäver det samspelade laget som ett vinnande koncept. Forskning visar dessutom att team som är uppbyggda av människor från olika kulturer, bakgrund och erfarenhet presterar bättre än likformade grupper.

Kom och lyssna på Veronica på Sandbacka Park den 7:e december. Hon berättar om sin egen resa på Sandvik och hur företaget jobbar med mångfald och inkludering, men bjuder också på tips och råd för hur vi kan jobba med dessa frågor i vardagen och i våra egna jobb. 


Datum och tid:  onsdag den 7 december, 16.00-18.00
Plats: Sandbacka Park, Forum
Anmälan: Anmäl dig via denna länk senast den 2 december (OBS förtillfället är det svårt att registera sig/anmäla sig via Explorer 11, använd gärna annan browser eller försök via mobilens browser, funkar inte det? Skicka ett mail till: info@findit-solutions.com)

TILL ANMÄLAN


Vill du veta mer om Qnet? 
Qnet är ett inspirerande nätverk för dig som är kvinna och jobbar med IT inom industrin eller med IT kopplat mot IT. Qnet ger dig möjlighet att delta på träffar där vi utbyter erfarenheter, får värdefull information och knyter kontakter. Läs mer här.

Hoppas vi ses!


Har du frågor? Hör av dig till Helen Söderlund, 070-0897015 eller helen.soderlund@findit-solutions.com